Hírek Bemutatkozás Dokumentumok Galéria Kapcsolat  
 
     
 

Bemutatkozás:

Egyesületünk alapításának célja a legmagasabb szintű testi és lelki egészség megőrzéséhez szükséges lehetőségek biztosítása, az egészség védelem (megelőzés, és rekreáció), erkölcsi- fizikai nevelés, a személyiség pozitív formálása érdekében. A sport speciális lehetőségeinek kiaknázása a települések lakóinak egészséges életmód biztosításában, az életvitel kialakításában, illetve a határterületek kihasználásával a sport és kultúra kapcsolt bemutatásában. A kistérség hátrányos helyzetű lakói számára olyan multikulturális program lehetőségek biztosítása, amelyek minél szélesebb körben képesek az érdeklődés felkeltésére, illetve a programok nagy tömegek részvételével történő megrendezésében.

A sport és kultúra mint összekötő kapocs szerepelnének hangsúlyos kiaknázása a társadalmi kapcsolatok, az interperszonális kötődések kialakításában, és tudatos fejlesztésében. Ezt meghaladóan azokban a sportágakban, ahol a települések lakóinak igénye szerint szükség van a programok szervezésére, (lehetőség szerint atlétika, kézlabda, zenés torna, labdarúgás, asztali tenisz, vízi sportok) mind a férfiak, mind a nők számára a szabadidő kötetlen vagy szervezett (versenyszerű) eltöltésének igényét kívánjuk kielégíteni. Különös hangsúlyt fordít az egyesület a sportkultúra, mint tudomány megismerésének és művelésének támogatására.

Az egyesület a sportkultúra ápolása mellett kiemelt feladatának tekinti kistérség egyéb kulturális munkájának támogatását is. E tevékenységi körében művelődési programokat kíván szervezni, ahol a résztvevők megismerhetik hazai és európai kultúra jeles művelőit, azok műveit, illetve színes programokon keresztül kerülhetnek közvetlen kapcsolatba szűkebb környezetük kulturális értékeivel.

A Kétpói KSE labdarúgó csapat tagjai:

- Gonda Sándor

- Boldog István

- Kácsor János

- Almási Gergő

- Papp József

- Csontos Csaba

- Angyal Tamás

- Tóth László

- Gecser Gergő

- Kiss Tamás

- Szappanos Norbert

- Végh József

- László Attila

- Mészáros István

- Dobos Kadosa

- Simon Olivér

- Béres Richárd

- Fehér László

- Dr. Szűcs Attila

- Jordán László


 
 
Kétpó Községi Sport-, és Művelődési Egyesület